2. srpnja 2024.

NOVI SALON PARKETA – DIVINE PARQUET

Centar Ambienta Zagreb

Centar Ambienta vodeći je izložbeni prostor u Zagrebu, posvećen dizajnu interijera, namještaju i opremanju prostora. Smješten u modernom i lako dostupnom dijelu grada, Centar nudi širok spektar proizvoda renomiranih domaćih i međunarodnih brendova.

Posjetiteljima pruža inspiraciju i stručne savjete za uređenje doma, poslovnih prostora i javnih objekata. Centar Ambienta organizira redovite izložbe, radionice i događaje kako bi educirao i povezivao dizajnere, arhitekte i ljubitelje interijera. Sa svojom bogatom ponudom i profesionalnim pristupom, Centar Ambienta predstavlja središnje mjesto za sve koji traže kvalitetna i estetski privlačna rješenja za svoj životni ili radni prostor.

Upravo ovdje svoj mjesto je pronašao salon parketa Divine Parquet koji je otvoren s našim partnerom Drvoproizvod iz Jastrebarskog.

 

Salon Divine Parquet

 

Kako naš salon izgleda?

Naš salon parketa specijaliziran je za visokokvalitetne parkete, nudeći raznolike opcije koje zadovoljavaju različite estetske i funkcionalne potrebe. U ponudi imamo:

1S/1S XL parket: Jednostruki sloj parketa za elegantan i sofisticiran izgled.

3S parket: Troslojni parketi koji pružaju dodatnu stabilnost i trajnost.

Riblja kost: Klasičan uzorak parketa koji donosi bezvremenski šarm u svaki prostor.

Chevron: Moderan uzorak parketa za dinamičan i atraktivan izgled.

Masivni parket: Parketi od punog drveta koji osiguravaju dugovječnost i prirodnu ljepotu.

Naš stručni tim rado će vam pomoći u odabiru idealnog parketa i kutnih lajsni za vaš dom ili poslovni prostor, te pružiti sve potrebne informacije o održavanju i instalaciji. Posjetite nas i otkrijte savršen parket za vaš prostor! U salonu možete pronaći naše stručno osoblje u radnom vremenu od 10h do 18h svakoga radnog dana.

Za više informacija kontaktirajte nas putem mail antonela.jusup@pan-parket.hr ili nas posjetite nas na adresu Avenija Dubrovnik 14 Zagreb.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Top